About Me

Η φωτογραφία μου
Θεσ/νίκη, Greece
...είμαι εδώ κι αντέχω...κι ας φυσάει από παντού !!!!

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

η ντάνα που στοίχειωσε…

έχω μια ντάνα με ρούχα, για σίδερο….ξέρεις… σκέφτομαι ότι πρέπει να σιδερωθούν, την κοιτάω, με κοιτάει κι αυτή……έλα μωρέ, κουνώ το χέρι λες και θα μπορούσα να την εξαφανίσω με μια κίνηση, πρέπει…τι θα πει πρέπει ? ΑΥΡΙΟ, εδώ θα είμαι, χρόνο   έχω !!!
πάνε 5 μέρες πέφτει το μάτι μου στην ντάνα, την κοιτάω, με κοιτάει…..σα λίγα τα βλέπω, άσε να μαζευτούν μερικά ακόμα….αύριο.
ο Καλός μου,(με κάπα κεφαλαίο παρακαλώ) έτσι όπως με κόβει,- γνωρίζοντας τα σημάδια των περιοδικών μου αρνήσεων & την “αδυναμία” μου στο σιδέρωμα-, δίνει στην ντάνα 3 βδομάδες, βάζει και στοίχημα !!! Σε καμία περίπτωση απαντώ, αύριο πρωί πρωί το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να τελειώνω με αυτό το χάλι…
Ψεύδομαι ασυστόλως, έχω ασχοληθεί με ένα κάρο άλλα πράγματα, πάω έρχομαι προσποιούμενη  ότι δεν υπάρχει “ΑΥΤΗ” !!! Αφού τέλειωσα με τις φωτογραφίσεις δένδρων  πριν την ανθοφορία και κατά την διάρκεια αυτής, κοντά και υπό γωνία, ενόχλησα και μερικά πρώιμα ζουζούνια που τριγυρνούν στα ζουμπούλια , διάβασα  λιγάκι το καινούριο μου βιβλίο μετά βρήκα και άλλη δικαιολογία, βγήκα για καφέ, τόσο καιρό έχω να δω την φιλενάδα μου !!! ….Γεια σου Σοφάκι ελπίζω να μη περάσει καμιά  διετία πάλι για να τα πούμε !!!!
επόμενο στάδιο, ξέθαψα ακουαρέλες πινέλα, μπλοκ, αραβικό κόμμι τι να σου λέω,  ζωγράφισα  γρασίδια κοντά, ψιλά, παχιά και αφράτα, δένδρα πράσινα του κισσού, του κυπαρισσιού,  ακόμα και κόκκινα ????????? ουρανούς  σε όλα τα δυνατά μπλε, γαλάζια, μωβ, βεραμάν….(τί σκεφτόμουν ??? μήπως μας ρίχνουν τίποτα στο νερό ? δεν είν’ κακό !!!!) αλλά η ντάνα …..  εκεί ακλόνητη και μάλιστα την ύψωσα και λιγάκι έτσι για να πιάνει στο μάτι ….
και τώρα η απόλυτη ξεφτίλα …. κάθισα Κυριακάτικα ζωγράφισα την “στοιχειωμένη” γράφω και ανάρτηση για το ρεζιλίκι μου …..ΤΕΛΟΣ αύριο πρωί πρωί  ………………Σοβαρέεεψου !!!

…η εμμονή που έχω τον τελευταίο καιρό με όλα τα πράματα της φύσης και ο καλλιτεχνικός μου παροξυσμός είναι ένδειξη ότι έχω τάσεις φυγής από την πραγματικότητα ή μας ρίχνουν κάτι στο νερό ρε παιδιά ????????

7 σχόλια:

VAD είπε...

Καλά,ο...Καλός σου(με Κ κεφαλαιο,αφού το θέλεις έτσι:)),
τι κανει και δε...σιδερώνει τη ντάνα;
Αντιστέκεται;Να του εκφράσεις τα συγχαρητηριά μου:)))

effie... είπε...

@VAD Αντιστέκεται ακόμα !!!! ήρωας !!!
αστειεύομαι βέβαια :-D

magda είπε...

Πόσο καλά έκανες !!!
Η ντάνα μπορεί να περιμένει ( μια ίδια περιμένει εμένα )...
Όμως το ότι γέμισες την ψυχή μας με χρώματα και ευχαρίστηση, είναι το πρωτεύον !!!
Πρέπει να κάνουμε τα καθήκοντα μας, το ξέρουμε, αλλά οι στιγμές της ευχαρίστησης μας προέχουν.
Σου στέλνω κάτι που θα σου αρέσει πολύ

http://www.googleartproject.com/

Καλή σου μέρα, καλή και... πολύχρωμη εβδομάδα !!!
Φιλάκια

effie... είπε...

@ Μάγδα τελικά δεν είμαι μόνη...;-)
άρα να μήν έχω και τόσες ενοχές...ευχαριστώ για τον σύνδεσμο, πράγματι μου άρεσε πολύ πολύ!!! καλημέρα :-)

next_day είπε...

Σιγά μην είσαι η μόνη καλέ!!!!!
Επρος όλοι στον αγώνα για τις ντάνες που αφήνουμε να μας κοιτάνε!
Δεν ξέρω αν μας ρίχνουν κάτι στο νερό
Θυμήθηκα όμως μια συζήτηση που είχα με κάποιον ο οποίο πίστευε ότι μας ψεκάζουν τα βράδια που κοιμόμαστε!!!!! Την στιγμή που εγώ λυήθηκα στα γέλια, ήταν και η στιγμή που μου έκοψε την καλημέρα!!!!!

effie... είπε...

αυτός έχασε...@next-day όσο για το νερό είναι κάτι που το λέω συχνά όταν θέλω να καλύψω τις "βρωμιές" μου χαχα !!!!! ;-)

Evangelia Mantzikou είπε...

Μα όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη. Καλά κάνεις και αντιστέκεσαι. Σιγά, ο χρόνος μας είναι ελάχιστος και το σίδερο μπορεί να περιμένει. Εγώ δεν έχω ντάνα έχω ένα καλάθι, που μάλλον θα πάρει προαγωγή σε ντουλάπι γιατί συνεχώς πέφτω πάνω του και χτυπάω!!! No worries κάνε αυτό που αγαπάς και όχι αυτό που μας έμαθαν να κάνουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

έγινα και top