About Me

Η φωτογραφία μου
Θεσ/νίκη, Greece
...είμαι εδώ κι αντέχω...κι ας φυσάει από παντού !!!!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

η παρανυχίδα…

…έχω μια παρανυχίδα εγκεφαλική, του μυαλού μου δηλαδή που όταν με πιάνει και μ’ ενοχλεί ησυχία δεν βρίσκω. Εξηγούμαι…
Δε μου έφτανε, ως μέσο επικοινωνίας το μπλογκ  θέλησα να το συνδέσω και με το facebook να κάνω και σελίδα τρομάρα μου !!! Πήρα λοιπόν πληροφορίες από φίλους και ξεκίνησα….
Για να φτιάξεις σελίδα όμως πρέπει να έχεις προφίλ, άντε και το έκανα και το προφίλ μετά έστησα και την σελίδα όλα καλά ως εδώ έκανα και προσκλήσεις και όλα τα υπόλοιπα  μέχρι που ήρθε η στιγμή να συνδέσω το μπλογκ με την σελίδα μέσω τρίτης εφαρμογής !!! εκεί αρχίσανε τα προβλήματα κάτι με το feed του μπλογκ κάτι με την ατζαμοσύνη μου και τα έκανα όλα μπάχαλο έμπλεξα κι άντε να ξεμπλέξω το κουβάρι. Έγινε το κεφάλι μου βραστήρας, τα μάτια μου ακόμα και τώρα που σου γράφω βλέπουν αστράκια, δεν διάβασα τίποτα σχεδόν από τις χθεσινές αναρτήσεις των φίλων, συν ότι έχω κι ένα επιπλέον πρόβλημα με τον internet 9 ανάθεμα την ώρα που τον κατέβασα και δεν μπορώ να δημοσιεύσω σχόλιο όταν η φόρμα των σχολίων είναι ενσωματωμένη στην ανάρτηση των ιστολογίων και αναγκάζομαι να αλλάζω περιηγητική μηχανή…τι άλλο να σου πω !!!
Αφού ηρέμησα λίγο σκέφτηκα ότι για να τα διαχειριστώ όλα αυτά, μπλογκ, facebook κτλ θα πρέπει να είμαι όλη μέρα στον υπολογιστή !!! Δεν σφάξανε… αποφάσισα να τα πάρει όλα το ποτάμι έτσι κι αλλιώς όποιος θέλει να επικοινωνήσει μπορεί να το κάνει μέσω του μπλογκ και σχόλια να αφήσει και τα πάντα τι τα θέλω τα φατσοβιβλία ? χάσιμο χρόνου κι έτσι τα έστειλα όλα με delete και ησύχασα όσο για την επόμενη φορά που θα με γαργαλήσει η παρανυχίδα του μυαλού μου θα πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω ……..

20 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

εγω πιστευω πως καθε αρχη και δυσκολη.. σιγα σιγα θα μπορουσες να τα συνδυασεια αριστα και τα δύο μαζι αλλά πιστευω πως τελικα το blog ειναι καλυτερο απο το facebook.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

* συνδυάσεις ηθελα να πω :)

καλημέρα είπε...

Κι εγώ έτσι λέω στον εαυτό μου και δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Άσε που ντρεπομαι όταν αργώ να απαντήσω σε σχόλια στο blog και αυτό συμβαίνει επειδή δεν προλαβαινω, πότε θα προλαβαίνω να ασχολούμαι και με αλλα, καλά-καλά τώρα και δυσκολεύομαι. Κραταω και μια επιφύλαξη μηπως αυτα είναι δικαιολογίες γιατί δεν μου αρεσει αυτό το σκόρπισμα, δεν ξερω, αναρωτιέμαι...

Υ.Γ. Ήμουν σίγουρη ότι είχα γραφτεί στην ομαδα ...παρακολούθησης του blog, πολύ κακώς ήμουν σίγουρη, τελικά! Σήμερα πήρα είδηση πόσα κείμενά σου έχω χάσει. Ποιο σίδερο λες, εδω να δεις τι εχω να διαβασω εγώ, υπερωρίες με περιμένουν...

effie... είπε...

@ΕΚΦΡΑΣΟΥ σίγουρα καθε αρχή και δύσκολη αλλά μάλλον οταν ασχολείται κανείς με πολλά κάτι θα παραμελήσει...έτσι κι εγώ επέλεξα μπλογκ :-)

effie... είπε...

Καλησπέρα ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου !!!!
πόσο χαίρομαι που πέρασες απο δώ, κι εμένα με κουράζει το σκόρπισμα αυτό τελικά οπότε.... μπουρλότο !!!
Ασε το διαβασμα τώρα μονοκοπανιά θα το πάς ??? εδώ θα είμαστε δεν χανόμαστε !!!
φιλιά :-)

lourdi lourdaki είπε...

ΝΑ ΠΑΣ...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!

Evangelia Mantzikou είπε...

Εεεε μην τα κάνεις όλα μαζί, εγώ έχω τουλάχιστον 4 χρόνια τον λογαριασμό στο facebook αλλά δεν προσπαθώ να τον συνδέσω με το blog. Γενικά έχε υπόψη σου ότι τα social media (facebook, twitter τα πιο διαδεδομένα) βοηθούν αν θες να μεταδώσεις-επικοινωνήσεις με την πιο ευρεία έννοια. Αν σ'ενδιαφέρει όλο αυτο ξαναξεκίνα, αλλά πιο ήρεμα, όχι όλα μονομιάς, για να καταλάβεις πρώτα απ'όλα την φιλοσοφιά τους και την δική σου δυναμική.
Μην βουτάς στα βαθιά γιατί όντως θα περνάς όλη σου την μέρα στον υπολογιστή και στο κινητό... δεν το θέλουμε αυτό. Φιλιά πολλά και καλό χιόνι εύχομαι σ'όλους μας!

effie... είπε...

@emantzi έχεις δίκιο, καλό χιόνι λέω κι εγώ αφού δεν το είδαμε τον χειμώνα σε χαιρετώ :-)

VAD είπε...

ειδες πόσο ευκολα λύνεται ο γόρδιος δεσμός;:)))

Καλημέρα....

magda είπε...

Δεν σε πιστεύω, όλα αυτά τα έζησα εγώ με καρμπόν.
Κάτω από την πίεση των παιδιών μου, λέω ας τους κάνω το χατήρι, μπήκα και με το πού μπήκα, άρχισαν να χοροπηδούν τα νεύρα μου...
Σε μία ώρα περίπου είχε τελειώσει άδοξα η επιχείρηση Facebook και άρχισα να ηρεμώ και να εκτιμώ περισσότερο την blogογειτονιά μας !!!
Είσαι η αδελφή ψυχή μου και μετά απ αυτή τη διαπίστωση σε φιλώ και σου εύχομαι ένα ευχάριστο τριήμερο !!!
:)

effie... είπε...

@VAD γελούσα προχθές με την άφαντη ανάρτηση σου και είδες τι έπαθα και εγώ το σαϊνι !!!;-)

@ΜΑΓΔΑ μάλλον χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή, γιατί όλα λειτουργούν διαφορετικά από τα μπλόγκ, εσύ ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς λόγω του θέματος του μπλογκ σου ...όρε φωτιές που ανάβω τώρα !!! έχεις και τα παιδιά σου για ιδιαίτερα ;-) καλά να περνάς φιλιά

mara είπε...

Αχ γιατί τόσο άγχος;Αυτά τα κάνουμε γιατί μας ευχαριστούν η γιατί θέλουμε να μας ευχαριστούν.Γιατί λοιπόν να αγχωθώ αν θα ανεβάσω κάτι στο δικό μου μπλόκ;Η να απαντήσω αύριο σε φίλο;Χαλαρώστε και απολαύστε ότι βγάζετε στο μπλόκ σας ...άλλωστε δεν είναι ζήτημα ζωής η θανάτου.........αν συντρέχει λόγος τέτοιος στα έκτακτα του νοσοκομείου!
Καλό βράδυ και καλή Σαρακοστή!

ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΟΥ είπε...

χαχα!! τι το'θελες αυτό το μπλέξιμο παιδάκι μου; Εμ δεν ήξερες δε ρώταγες;;; Εγω να δεις πως έχω μπλέξει με όλα!!! και το κολύριο δίπλα μου!! χαχαχα

Καλά να περάσεις:-)))

effie... είπε...

Γειά σου Μαριβίλη ως πιο έμπειρη παρακαλώ πές μου πιο κολύριο χρησιμοποιείς ???? μη την πατήσουμε πάλι !!!! χαχα :-)

NOSTOS είπε...

Την καλημερα μου..καπως ετσι τα μπερδεψα κι εγω οταν θελησα να συνδεσω facebook και blog..στην αρχη λειτουργησε το εγχειρημα,μετα καταλαβα οτι επρεπε να σπαταλω αρκετες ωρες στον υπολογιστη μου,την ιδια ωρα που θα μπορουσα να κανω πιο ενδιαφεροντα πραγματα..ετσι αποφασισα να κρατησω το πιο χρησιμο και επικοινωνιακο για μενα,διεγραψα λοιπον τον λογαριασμο μου στο facebook,και κρατησα το μπλογκ μου.Καλη καθαρη δευτερε να περασεις κι ευχαριστω για την φιλοξενια σου εδω..

effie... είπε...

@NOSTOS καλώς ήρθες !!!

Avenida con Poemas είπε...

TI ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΄Η ΣΤΟ BLOG , ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ : ΤΙΠΟΤΑ .
ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ BLOG ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑΣ ΣΟΥ , ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΄Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΕΣΑ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ .ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ .

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΧΟΣ ,ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ , ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ .
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

love2love είπε...

σ εχω εκπληξη για δες

next_day είπε...

πολύ πολύ καλύτερο το βλογάκι!!!
όπως λές κι εσύ, τα πάντα μπορούν να γίνουν απο εδώ!!!!
Σε φιλώ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

έγινα και top